onsdag 16 december 2009

Tävling

Vi har haft en tävling på Photografibutiken.se som vi precis avslutat och vinnaren blev Petra Brandin från Malmö. Grattis till dig Petra! Vi gillar när folk anstränger sig lite och den här gången var det extrakul att läsa igenom svaren. Här kommer de svar som vi fastnade för mest. (Utan inbördes ordning.)

Frågan löd:

Vilken färg har Rudolf på mulen?
Vilken av dvärgarna är en riktigt sur én?
Vad önskar du dig helst på julen?
Och vilket djur gör över isen turen?


Svar:

*rudolf röd om mulen är, oftast butter aldrig kär, huset med det blå fönstret jag åtnjuter, hoppas ingen räven skjuter! :) god jul

*Renen med näsa RÖD Ville ha BUTTER till sitt bröd. Julklappen får gärna vara en fotomanick, så jag fredligt på en RÄV kan skjuta prick.

*Rudolfs mule, den är röd, På butters surhet går det ingen nöd. Umgås med nära och kära är vad jag vill julen ska med sig bära, Över isen traskar räven fort, även han vill göra julen till något stort!

*Så röd så röd, så Butter så Butter, få sill få sill och så lilla räven! God Jul

*Näsan på Rudolf är RÖD, därav dess härliga GLÖD. Butter är en sur DVÄRG, vars mössa har en brun FÄRG. På julen vill jag ha min familj NÄRA, för jag håller dem alla väldigt KÄRA. Räven raskar över ISEN, jag värmer mig vid öppna SPISEN.

Vilken tyckte du var bäst?

3 kommentarer:

  1. Få sill, få sill! /A

    SvaraRadera
  2. Den sista helt klart!

    SvaraRadera
  3. Den första måste mena er bild som ligger i högerspalten?! Jag tror att den är vinnaren. Fotomanicken var bra också.

    SvaraRadera