onsdag 29 februari 2012

Garagefotografering

Idag har jag gjort en väldigt rolig fotografering tillsammans med Frida på Trendenser, Hanna och reklambyrån Everythinginsmagic i ett garage i göteborg. Resultatet kan jag visa senare men tillvidare så visar jag ovan bilder från vårt val av bakgrund. Vi skulle använda samma kuliss till alla ihopplock av möbler och prylar som vi fotograferade och för att lättare se så tog jag med en stol i bilderna. Vilken bakgrund skulle du valt?8 kommentarer:

 1. Ooh svårt... Den längst till höger tror jag... Men jag tror inte du har valt den!?! :)

  SvaraRadera
 2. Duktiga du! Alla fyra ser fantastiska ut och trist som jag är svarar jag att det beror helt på vad som skulle plåtas och i vilket syfte. Men spontant blir jag mest förtjust i andra från höger.

  SvaraRadera
 3. Håller med! Den längs till höger, man ser stolen lättare där. Vilken häftig miljö att fotografera i...
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag hade valt bakgrundsbild nr 2 :) //Marie

  SvaraRadera
 5. Alla är ju väldigt häftiga men om jag tänker lite mer praktiskt utifrån att möbler och inredningsdetaljer skall komma till sin rätt så hade jag kört på den längst till höger. Skall bli spännande att se resultatet! Kika gärna in på min inredningsblogg:-)

  MVH
  Sofia/ Kreativ inredning

  SvaraRadera
 6. Vi valde faktiskt den längst till höger. Nummer ett och tre var de som vi diskuterade mest från början men innan det var klart så blev det den sista. Jobbigt nog så var det i ett garage och det var två bilar som vi snällt fick be att ställa sig på något annat ställe än sina egna parkeringsplatser...

  SvaraRadera
 7. Skulle också gissat den sista. Nr 1 och 3 är ju vackra i sig, som väggar, dekorativa. Men nr 4 gör ju stolen mest rätt, om det nu var den man skulle se i fotot :) Men vackra bilder allihop!!

  SvaraRadera
 8. Jag numrerade dem i följande ordning 4,2,3 och 1 sist. Men det beror ju lite på vad ni ska fota.

  SvaraRadera